Katalóg Predajne
Porovnanie
Prihlásiť
Košík

Attila Forgon - SodaStream špecialista

Attila Forgon Country Manager SodaStream.

Volám sa Attila Forgon a som country manager pre SodaStream na Slovensku. SodaStream je moja srdcovka, dokonca o tejto značke zvyknem hovoriť ako o svojom dieťati. Som vášnivým fanúšikom domácej prípravy sýtenej vody prostredníctvom prístrojov SodaStream, pretože v tom vidím ekonomicky aj ekologicky výhodný spôsob, ako si spríjemniť pitný režim. Sme krajina, kde je pitná voda voľne dostupná, stačí otočiť kohútikom, tak prečo by sme mali používať jednorazové plastové fľaše, keď to ide jednoduchšie a udržateľnejšie? Mne osobne robí doma spoločnosť SodaStream Duo na sklenené aj plastové fľaše, v práci používam klasický Crystal s dizajnovou sklenenou fľašou, ktorá nespraví hanbu ani v zasadačke, a aj na cesty si beriem sýtenú vodu v originálnej fľaške SodaStream My Only Bottle.  

Moje začiatky so značkou SodaStream

Značka SodaStream je na Slovensku od roku 2009. V kúzle bublín, chutí a nekonečných možností, ktoré ponúka, som sa ocitol v marci 2010. Odvtedy sa sústreďujem na rozvoj distribučnej siete a posilnenie povedomia o značke na slovenskom trhu. Postupne sa sortiment SodaStream rozšíril na dnešných vyše 800 predajných miest a tiež možnosť vymeniť si bombičku s doručením priamo domov. Mojou ambíciou je, aby boli produkty SodaStream spolu s možnosťou výmeny bombičky dostupné čo najjednoduchšie a preto okrem vlastného e-shopu sodastream.sk neustále rozširujeme spolupráce s ďalšími a ďalšími partnermi. Dostupnosť produktu je totiž alfou a omegou každého predajcu..

Nové prístroje SodaStream.

Posolstvo značky SodaStream

SodaStream je lídrom v segmente prípravy sýtených nápojov z pohodlia domova. Pre mňa to nie je iba bežný spotrebný tovar, je to skutočný životný štýl. Fascinuje ma nielen jednoduchosť používania týchto zariadení, ale aj ekologický prístup, vyjadrení výzvou Push for Better. Každým stlačením tlačidla prístroja meníte svet k lepšiemu, pretože ste jednoducho vymenili tisícky jednorazových plastových fliaš za opakovane použiteľné riešenie SodaStream. Všetky použité plasty sú totiž recyklovateľné, sú BPA free a po 3 rokoch sa dajú znova používať.
Pozrite si celú ponuku SodaStream na našom e-shope.
Viete, ako vyzeral úplne prvý SodaStream? Pre koho je vhodnejší elektrický a pre koho mechanický prístroj? Čo nové nám SodaStream v najbližších dňoch prinesie? 
Prečítajte si na našej stránke tu.