Katalóg Predajne
Porovnanie
Prihlásiť
Košík

Úsporné tlačiarne EPSON EcoTank s permanentnou tlačovou hlavou

Akcia platí iba do 30.9.2024

 

 

Prečo si vybrať EPSON?

Žiadne výmeny tlačových hláv: EPSON ponúka tlačiarne, ktoré nepotrebujú výmenu tlačovej hlavy. Všetko je navrhnuté tak, aby slúžilo dlho bez ďalších nákladov.

Kompletná záruka: Naša záruka pokrýva nielen tlačiareň, ale aj tlačovú hlavu. Nemusíte sa báť zaschnutia atramentu alebo iných problémov – EPSON sa o všetko postará.

Bez starostí: S tlačiarňou EPSON budete mať vždy istotu, že vaše zariadenie je v perfektnom stave. Žiadne skryté náklady alebo nepríjemné prekvapenia.

3 roky záruky: K tlačiarni EPSON získate až 3 roky záruky. To vám poskytne pokoj a istotu, že ste si vybrali správne.

Atrament na 3 roky v balení: Pri kúpe tlačiarne EPSON dostanete atrament na celé 3 roky! Už žiadne časté nákupy drahých kaziet.

 

3-ročná predĺžená záruka na tlačiareň a tlačovú hlavu

Aké z toho pre vás plynú výhody?

Úspora peňazí a času: Výmena tlačovej hlavy je nielen nákladná, ale aj časovo náročná. S EPSON EcoTank tlačiarňami sa tým nemusíte zaoberať.

Ekologická výhoda: Menej výmen tlačových hláv znamená aj menšiu ekologickú záťaž. EPSON myslí na životné prostredie.

Pohodlie a jednoduchosť: Nemusíte utrácať peniaze za náhradnú tlačovú hlavu ani sa trápiť s jej výmenou. EPSON sa postará o všetko za vás.

 

Zaregistrujte sa ešte dnes...

a získajte špeciálnu zľavu v podobe záruky na vašu novú tlačiareň EPSON. Prestaňte sa trápiť s neustálymi nákladmi a starosťami o tlač – vyberte si kvalitu a spoľahlivosť, ktorú ponúkajú tlačiarne EPSON.

Kliknite sem pre registráciu.