Katalóg Predajne
Porovnanie
Prihlásiť
Košík

Spoznajte špičkový ekosystém Samsung

Ekosystém Samsung Galaxy umožňuje prepojenie rôznych zariadení, vďaka čomu sa vám otvára brána obrovských možností. Zistite ako jednoducho môžete medzi sebou jednotlivé zariadenia prepojiť a aké funkcie vám ekosystém Samsung Galaxy prináša.

Spoznajte špičkový ekosystém Samsung Galaxy.

Ako funguje ekosystém Samsung Galaxy?

Softvérová prepojenosť je pre Samsung veľmi dôležitá, a preto sa snaží zabezpečiť, aby všetky inteligentné zariadenia mohli medzi sebou bezproblémovo spolupracovať. Jedna aplikácia preto ponúka viacero možností, ako ovládať rôzne zariadenia. Ide o bezplatnú aplikáciu SmartThings ktorá nielenže spája inteligentné zariadenia dohromady, ale poskytne vám aj rýchly prehľad o spotrebe energie a upozornenia na ich stav. Týmto spôsobom si môžete jednoducho vytvoriť inteligentnú domácnosť, ktorú dokážete ovládať prostredníctvom smartfónu, hodiniek, tabletu alebo televízie.

Objavte všetky možnosti ekosystému Samsung Galaxy.

Unikátne funkcie ekosystému Samsung pre telefóny, notebooky, tablety, hodinky a televízory

Ekosystém Samsung Galaxy dokáže hravo prepojiť rôzne inteligentné zariadenia Samsung, vďaka ktorým môžu užívatelia využívať obrovské množstvo inovatívnych funkcií. Nasledovné funkcie môžu využívať zariadenia Samsung Galaxy, Galaxy Book, Galaxy Tab, Galaxy Watch, Galaxy Buds a inteligentné televízory.

Multi Control, teda viacnásobné ovládanie, umožňuje využívať kurzor a klávesnicu vášho Galaxy Book na ovládanie tabletu a telefónu. Dôležité je poznamenať, že táto funkcia nezmení váš tablet ani telefón na druhý displej. Namiesto toho vám umožňuje pohodlne ovládať a interagovať s rôznymi zariadeniami, vrátane presúvania kurzoru, ťahania a kopírovania súborov medzi týmito zariadeniami.

Quick Share využijete na rýchly prenos súborov medzi dvoma zariadeniami a Samsung Tab môžete využiť ako druhú obrazovku k zariadeniu Galaxy Book.

Aplikácia Phone Link umožňuje prístup k hovorom a správam z telefónu na počítači. Ak teda práve pracujete na počítači, môžete prostredníctvom neho prijať hovor alebo odpovedať na správu bez toho, aby ste sa museli dotknúť telefónu. Zároveň aplikácia umožňuje napr. zapnúť hotspot pre zdieľanie internetového pripojenia tak, aby ste ho na telefóne nemuseli zapínať ručne. Ďalej môžete na vašom počítači so systémom Windows jednoducho aktivovať režim "Neobťažovať" (DND), rýchlo prepínať medzi rôznymi zvukovými režimami a dokonca ovládať prehrávanie hudby na vašom telefóne, či už ju spustiť alebo pozastaviť.

Samsung Pass je správca hesiel, ktorý umožňuje využiť biometrické údaje vášho zariadenia na pohodlné prihlásenie do rôznych služieb. Po uložení vašich hesiel do aplikácie Samsung Pass na ľubovoľnom zariadení Galaxy, budete schopný prihlásiť sa do tých istých služieb na inom zariadení Samsung Galaxy a jednoducho ich používať. Ak chcete ochrániť svoje heslá, môžete ich uzamknúť pomocou pin kódu, snímača odtlačkov prstov alebo iného biometrického zabezpečenia, ktoré je podporované vaším zariadením.

Najnovšie vlajkové lode od spoločnosti Samsung vám umožňujú zachytávať fotografie vo formáte Raw. S najnovšou aktualizáciou OneUI 5.1 je teraz možné tieto Raw snímky automaticky zdieľať so svojim zariadením Galaxy Book.

Niektoré smartfóny Samsung Galaxy môžete využiť ako externú nabíjačku pre dobitie batérie hodiniek, slúchadiel alebo telefónov podporujúcich bezdrôtové nabíjanie. Stačí ak ich umiestnite na zadnú stranu telefónu a necháte nabíjať.

Smart View využíva technológiu Miracast a umožňuje zrkadlenie obrazovky z akéhokoľvek zariadenia kompatibilného s Miracast na televízor.

Smart Watch a Samsung Galaxy.

Aké výhody získate pripojením slúchadiel k ekosystému Samsung?

Slúchadlá Samsung Galaxy Buds FE ponúkajú excelentný zvuk, vynikajúce tlmenie okolitého hluku a sú ergonomicky tvarované tak, aby vyhovovali rôznym užívateľom. Najväčšou výhodou je však schopnosť automatického prepínania zvukového zdroja, pretože vďaka Samsung kontu vedia medzi sebou jednotlivé zariadenia bezproblémovo komunikovať.

V praxi vyzerá prepínanie zvukového zdroja nasledovne:

  • Napríklad ak práve pozeráte film na tablete a niekto vám zavolá, film sa automaticky zastaví a slúchadlá automaticky zmenia zvukový zdroj z tabletu na váš smartfón, čím vám umožnia komfortne prijať hovor bez potreby ručného prepínanie zvukového zdroja. Po skončení hovoru sa film na tablete opäť obnoví a zvuk z neho sa vráti do slúchadiel.
  • Táto inteligentná spolupráca funguje rovnako aj pri hodinkách Samsung Galaxy Watch a Samsung televízore. Avšak je nevyhnutné, aby všetky tieto zariadenia boli spojené cez jedno spoločné Samsung konto.

Bezdrátová sluchátka Samsung Galaxy Buds.

Inteligentná domácnosť s ekosystémom Samsung

Svoj smartfón Samsung Galaxy môžete okrem tabletov a slúchadiel prepojiť aj s množstvom ďalších inteligentných spotrebičov vo vašej domácnosti. Vďaka aplikácií SmartThings máte celú domácnosť pod kontrolou, stačí ak máte jednotlivé spotrebiče prepojené prostredníctvom Samsung konta. Z aplikácie môžete prehľadne riadiť všetku elektroniku v jednotlivých miestnostiach a zónach, prijímať tipy a triky, automatizovať rôzne procesy a rutiny - a to všetko z vášho smartfónu, tabletu alebo hodiniek.

Možností, ako môžete SmartThings vo vašej domácnosti využiť je neúrekom, preto vám tu priblížime len najväčšie vychytávky:

  • Smart vysávač Samsung používa kameru na navigáciu po miestnosti, ale vy ju môžete využiť na monitorovanie vašich domácich miláčikov alebo na sledovanie stavu vášho domova z akéhokoľvek miesta na svete.
  • Inteligentná chladnička Samsung Family Hub slúži ako epicentrum vášho inteligentného domova. Synchronizuje sa s účtami jednotlivých členov rodiny, zobrazuje kalendáre, odkazy a poznámky, a dokáže dokonca poslať fotografie obsahu priamo na váš telefón, aby ste mohli vedieť, čo potrebujete dokúpiť v obchode.
  • Vaša sušička a práčka Samsung dokážu komunikovať nielen medzi sebou, ale aj s vami. Tieto dva spotrebiče sa môžu "dohodnúť" na optimálnej kombinácii programov, aby vaša bielizeň vždy vyzerala najlepšie. Tieto spotrebiče môžete spustiť aj na diaľku, takže vás po príchode domov bude čakať vypratá alebo vysušená bielizeň.

Samsung Galaxy Z Fold5.

Ekosystém Samsung Galaxy víta konkurenciu

Centrálnym pilierom celého ekosystému je SmartThings platforma, ktorá spojuje Samsung výrobky prostredníctvom jedného Samsung konta. Veľkou výhodou je, že táto platforma je otvorená pre tretie strany, čo znamená, že každý má možnosť vytvárať produkty, ktoré sa môžu jednoducho integrovať do tohto ekosystému. V praxi to teda vyzerá tak, že k platforme SmartThings sa môžu pripojiť aj zariadenia konkurenčných výrobcov, ktoré môžu využívať výhody ekosystému Samsung.

Súvisiace kategórie

Samsung Smart TV Samsung smart hodinky Chladničky Samsung SAMSUNG práčky Mobilné telefóny Samsung