Katalóg Predajne
Porovnanie
Prihlásiť
Košík

Spoločnosť Samsung Electronics, svetový líder v oblasti elektroniky, hrdo dlhodobo prevádzkuje svoju významnú výrobnú továreň v Galante, ktorá zohráva kľúčovú úlohu v európskej výrobnej sieti spoločnosti. Tento moderný závod, známy špičkovou výrobnou technológiou a vysokou kvalitou produkcie, sa špecializuje predovšetkým na výrobu Samsung televízorovSamsung monitorov.

 

Samsung NEO QLED TV

 

 

Samsung QLED TV

 

 

Samsung OLED TV

 

Špičková kvalita, s presahom za hranice

Závod v Galante je jedným z najdôležitejších výrobných centier Samsung Electronics v Európe. S modernými výrobnými technológiami a nekompromisnou kvalitou produkcie, továreň v Galante vyrába rôzne typy televízorov vrátane najnovších modelov s pokročilými technológiami ako Neo QLED, OLED a UHD.

Ročne sa tu vyrobia stovky tisíc televízorov, ktoré uspokojujú dopyt zákazníkov nielen na Slovensku, ale aj na ďalších európskych trhoch.

 

Pozitívne dopady na Slovensko

Továreň v Galante je jedným z najväčších zamestnávateľov v regióne, pričom poskytuje prácu tisícom ľudí.

Továreň nielenže zabezpečuje ekonomickú stabilitu regiónu, ale aj podporuje rozvoj miestnej komunity.

 

Pre silnú a prosperujúcu budúcnosť

Výrobná továreň Samsung Electronics v Galante je dôkazom odhodlania spoločnosti prinášať špičkové produkty na globálny trh a zároveň podporovať ekonomický a spoločenský rozvoj na Slovensku.

Svojím významným prínosom k výrobe televízorov a monitorov, výrobná továreň v Galante pokračuje v budovaní silnej a prosperujúcej budúcnosti pre spoločnosť Samsung aj slovenskú ekonomiku.