Katalóg Predajne
Porovnanie
Prihlásiť
Košík

Samsung SmartThings

Vytvorte si inteligentnú domácnosť

Varenie

1 Varenie 1

Menu ako z 5* reštaurácie

Nechajte SmartThings cooking, aby vám odporučila obľúbené recepty s ingredienciami, ktoré aktuálne máte.

2 Varenie 1

Smart varenie,
ktoré šetrí čas

Vyberte si recept a odošlite pokyny na varenie do vašej inteligentnej rúry.

Energia

1 Varenie 1

AI, ktorá šetrí za vás

Dosiahnite maximalnú úsporu energetickej energie pomocou režimu AI Energia, ktorý vaše spotrebiče automaticky prepne do módu šetriaceho energiou.1,2,3,4

2 Varenie 1

Šetriť energiou nebolo nikdy jednoduchšie

Stanovte si svoje energetické ciele, ako je napr. nižšia spotreba, a získavajte pri ich dosiahnutí každý mesiac upozornenia.1,2,3,4

Starostlivosť
o ovzdušie

1 Varenie 1

Doprajte si sviežejšiu domácnosť

Sledujte kvalitu ovzdušia vo svojej domácnosti a inšpirujte sa tipmi na nápravu v prípade, že dôjde k jeho zhoršeniu. 5

Starostlivosť
o oblečenie

1 Varenie 1

Upravte pracie cykly podľa potreby

Zadajte úroveň znečistenia, druh látky a nechajte si poradiť ten najlepší a najbezpečnejší cyklus pre vaše oblečenie.

2 Varenie 1

Smart notifikácie

Či už pôjde o oznámenie ukončeného cyklu, alebo o tipy, ako zachovať sviežosť oblečenia, keď nie ste doma, s inteligentnými upozorneniami budete vždy v obraze.

Starostlivosť o domácich miláčikov

1 Varenie 1

SmartThings Starostlivosť o domácich miláčikov

Vytvorte to najlepšie prostredie pre domácich miláčikov. Zapnite svetlá alebo pustite TV či hudbu, čím vášmu maznáčikovi skrátite čakanie na svoj návrat.

2 Varenie 1

Vždy spolu,
aj keď nie ste doma

Sledujte svoje zvieratko, aj keď nie ste doma, pomocou prednej kamery Jet Bot's AI, ktorá prenáša video v reálnom čase. 6,7

Starostlivosť o domácnocť

1 Varenie 1

Váš inteligentný radca

Spoľahnite sa na AI diagnostiku, ktorá vám poskytne riešenia aj v prípade takých nezvyčajných situácií, ako je zamrznutý odtok práčky.

2 Varenie 1

Dokonalá starostlivosť
o spotrebiče

Notifikácie vás vždy upozornia na potrebu výmeny filtrov.

Vylepšite si život so SmartThings

Hľadanie

1 Varenie 1

So SmartThingsFind nič neostane stratené

Stratili ste niečo? So SmartThingsFind vaše zariadenia Galaxy alebo SmartTag nezostanú stratené nadlho. Pomocou aplikácie ich jednoducho lokalizujete a nájdete. 8,9,10

2 Varenie 1

Predchádzajte
stratám

Spoľahnite sa na SmartThingsFind, ktorá vás upozorní na zabudnuté veci. 9,10

Domáce
monitorovanie

1 Varenie 1

Dokonalý prehľad
o vašej domácnosti

Detekované narušenie bezpečnosti, únik vody, dym alebo požiar vo vašej domácnosti - vaše SmartThings zariadenia vás upozornia, aby ste mohli včas zasiahnuť. 12

Synchronizácia
hudby

1 Varenie 1

Ponorte sa
do svojej hudby

Vďaka synchronizácii hudby cez SmartThings sa farba a jas svetiel Philips Hue prispôsobia rytmu vašich skladieb. Hudbu si tak môžete užiť nielen ušami, ale aj očami a dušou. 13,14

Začnime krok za krokom

1 Varenie 1

Nastavenie

Overte si, že ste pripojení k Wi-Fi a prihlásení do svojho účtu Samsung Account. So zariadením podporujúcim SmartThings ste pripravení na začiatok.

2 Varenie 1

Pripojenie

Otvorte SmartThings na svojom mobilnom zariadení, zapnite vaše zariadenie a keď ho aplikácia rozpozná, objaví sa kontextové okno pripojenia. Ťuknite na „Pridať“ a máte hotovo.

3 Varenie 1

Kontrola

S kartou zariadenia budete mať viac možností kontroly pre vaše zariedenie. Jedným ťuknutím môžete zapnúť alebo vypnúť TV, pridať hlasitosť či prepnúť kanály.

4 Varenie 1

Spravovanie umiestnení

Vytvorte umiestnenia, ktoré zodpovedajú vašej domácnosti, kancelárii alebo akejkoľvek inej lokalite, kde používate SmartThings.

5 Varenie 1

Spravovanie miestností

Priraďte svoje zariadenia do rôznych miestností a usporiadajte si ich. V sekcii Zariadenia môžete pridávať alebo odstraňovať miestnosti, prezerať si zariadenia podľa miestností a presúvať ich do iných miestností.

6 Varenie 1

Rutiny

SmartThings ponúka štyri prednastavené manuálne rutiny pre jednoduché a rýchle nastavenie: Mimo domu, Domov, Dobré ráno a Dobrú noc. Prípadne si vytvorte vlastné rutiny a kontrolujte viacero zariadení naraz.

7 Varenie 1

Pridávanie členov

Podeľte sa o kontrolu vašich zariadení s ostatnými. Nových členov do svojho umiestnenia v SmartThings získate zaslaním pozvania na ich e-mailovú adresu alebo im odošlite QR kód na naskenovanie.

Zlepšite si každý deň novými rutinami

Varenie 1

Zariadenia kompatibilné so SmartThings

Varenie 1 Podporované zariadenia

Disclaimer

* Ak chcete používať SmartThings, stiahnite si aplikáciu z GalaxyStore, PlayStore alebo AppStore. Aplikácia vyžaduje Android OS 9↑ s minimálne 3GB RAM pamäte alebo iOS 14↑.

* Všetky zariadenia by mali byť byť pripojené k sieti Wi-Fi alebo inej bezdrôtovej sieti a zaregistrované v jednom konte Samsung Account.

* Dostupnosť sa môže líšiť v závislosti od krajiny, regiónu, poskytovateľa služieb, prostredia siete alebo zariadenia a môže sa zmeniť bez predchádzajúceho oznámenia.

* Obrázky a obsah na obrazovke sú simulované a slúžia len na ilustračné účely.

* Reálne UI sa môže líšiť podľa verzie softvéru, modelu, regiónu a iných faktorov.

* K SmartThingsjsa dá pripojiť najviac 200 zariadení pre každé umiestnenie. Maximálny počet pripojených zariadení však môže byť obmedzený v závislosti od prostredia siete používateľa. Pre každý účet sa môže použiť až 10 umiestnení, až 20 miestností v jednom umiestnení a v každom účte môže administrátor, ktorý zaregistroval umiestnenie, pozvať až 20 členov.

1. Dostupnosť služby SmartThings Energy sa líši v závislosti od krajiny, regiónu a zariadenia. K dispozícii v zariadeniach Android a iOS (Android OS 9↑, iOS 14↑). Vyžaduje sa pripojenie k sieti Wi-Fi a konto Samsung Account. Všetky zariadenia musia byť registrované v aplikácii SmartThings, aby bolo možné kontrolovať spotrebu energie.

2. Pre neinteligentné zariadenia je potrebná kompatibilná zásuvka SmartPlug a Smart Home Hub. SmartPlug musí byť registrovaná v aplikácii SmartThings. Monitorovanie spotreby energie pomocou SmartPlug je dostupné na produktovej karte „SmartPlug“ pod záložkou „Zariadenia“ v aplikácii SmartThings.

3. Funkcia Režim AI Energia sa môže líšiť v závislosti od krajiny, regiónu alebo zariadenia. Dokáže prepnúť všetky vaše kompatibilné inteligentné spotrebiče do úsporného režimu buď automaticky, alebo ak odhadovaný mesačný účet za elektrinu prekročí vopred nastavenú cieľovú hodnotu. (napr. chladnička: optimalizácia otáčok a prevádzky kompresora a nastavenie nastavenej teploty mrazničky). Spotreba energie a odhadované náklady zobrazené v aplikácii SmartThings Energy sa môžu líšiť od vašej skutočnej spotreby a nákladov.

4. Spotreba energie a odhadované náklady zobrazené v SmartThings Energy sa môžu líšiť od reálnej spotreby a nákladov. Aby ste mohli mať svoju spotrebu energiu pod kontrolou podľa stanoveného cieľa v režime AI Energia, je nutné samostatne si zakúpiť inteligentný merač v závislosti od meraného prostredia.

5. Hodnoty zobrazené na grafe starostlivosti o vzduch reprezentujú hodnoty v každej izbe, čo sa môže líšiť od hodnôt zobrazených na zariadení.

6. Dostupnosť služby SmartThings Starostlivosť o domácich miláčikov sa môže líšiť v závislosti od regiónu a podporuje ju iba model BESPOKE JetBot I+. K dispozícii v zariadeniach Android a iOS (Android OS 9↑, iOS 14↑). Vyžaduje sa pripojenie k sieti Wi-Fi a konto Samsung Account. Vďaka prednej kamere BESPOKE JetBot AI+ môžete sledovať stav svojich domácich miláčikov. Podporuje E2EE(End to End Encryption), takže záznam je bezpečne zašifrovaný a môže si ho pozrieť len autorizovaný používateľ. Schopnosť rozpoznať vášho miláčika sa môže líšiť v závislosti od typu zvieratka a prostredia, v ktorom sa nachádza. Momentálne sú rozpoznateľné len psy, ale v budúcnosti môžu byť pridané ďalšie rozpoznateľné zvieratá.

7. Vyžaduje sa kompatibilná kamera IP. Používatelia musia najskôr zaregistrovať svoju IP kameru v aplikácii výrobcu a až potom v aplikácii SmartThings. Sledovanie domácich miláčikov s kamerou IP je dostupné v produktovej karte „IP cam“ v záložke „Zariadenia“ v aplikácii SmartThings.

8. GalaxySmartTag má bez prekážok dosah Bluetooth až 120 metrov. Skutočný výkon závisí od prostredia, kde sa používajú.

9. V súčasnej dobe je k dispozícii pre smartfóny a tablety Galaxy so systémom Android vyšším ako 8.0, GalaxyWatch so systémom Wear OS alebo Tizen OS 5.5 a vyšším, GalaxyBuds+ a vyššími, pero S Pen Pro a vybrané modely GalaxyBook. Bude podporovať aj ďalšie modely.

10. Ak chcete vyhľadať hodinky GalaxyWatch a Buds funkciou SmartThingsFind, musíte si nainštalovať najnovšiu verziu aplikácie GalaxyWearables.

11. Umiestnenie vašich zariadení, ako napríklad GalaxySmartTag, bude zdieľané s ostatnými členmi vo vašej lokalite SmartThings iba s vaším súhlasom.

12. Vyžaduje sa domáca kamera, snímač kvapkania vody, detektor dymu/ohňa. Dostupnosť služby závisí od krajiny, regiónu alebo zariadenia.

13. Dostupné len na zariadeniach Galaxy. Táto funkcia vyžaduje osvetlenie Philips HueWhite a Color a HueBridge.

14. Funkcie dostupné pre službu MusicSync sa môžu líšiť v závislosti od krajiny a produktov Philips Hue.