Katalóg Predajne
Porovnanie
Prihlásiť
Košík

Vybavte si vašu dielňu kvalitným náradím od značky Fieldmann

Všetko pre dielňu

Bez poriadneho ručného náradia sa nezaobíde žiadna dielňa. Vďaka vhodne vybavenej dielni budete schopný odstrániť závady sami a v prípade vážnejších porúch budete mať možnosť zlepšiť situáciu pred príchodom profesionála. Kvalitné náradie značky Fieldmann prácu jednoznačne uľahčí. V neposlednom rade skvelo sadne do ruky a aj pri dlhšej, namáhavejšej práci sa vyhnete veľmi nepríjemným mozoľom. Náradie Fieldmann je po ergonomickej aj bezpečnostnej stránke prispôsobené tak, aby práca s ním bola jednoduchá, pohodlná a najmä bezpečná.

Nedajte šancu chaosu a zaobstarajte si kovový regál Fieldmann

Ak si máte vyberať náradie do dielne musíte začať praktickým regálom. Veď kam inam uložiť náradie? V domácej dielni by mal mať každý predmet a nástroj svoje dané miesto, aby ste mali dokonalý prehľad o tom, kde sa čo nachádza. Kovový regál Fieldmann je na dokonalé usporiadanie ako stvorený. S rozmermi 90 x 40 x 180 cm a so zaťažením 175 kg každej police, sa hodí na uskladnenie náradia a ďalších potrebných vecí. Ak potrebujete využiť voľný roh v ponuke je aj praktický rohový regál Fieldmann.

Pílenie, brúsenie alebo hobľovanie? Fieldmann ponúka na každú prácu skvelého pomocníka

Je vašou vášňou práca s drevom? Pri presných rezoch, vyrezávaní zložitých detailov alebo pri montáži nábytku môže mať voľba správneho náradia zásadný vplyv na konečnú prácu. Aj keď sa zoznam nástrojov líši v závislosti od projektu, každá dielňa by mala obsahovať základné náradie na pílenie, brúsenie alebo hobľovanie.

Priamočiara píla Fieldmann planeo elektro.

Priamky alebo oblúky? Oboje zvládne priamočiara píla Fieldmann

Priamočiara píla Fieldmann s príkonom 800 W je ideálna k vykonávaniu deliacich a tvarových rezov najmä do dreva, drevotriesky, ale poslúži aj pri rezaní do kovu. Priamočiara píla Fieldmann je vybavená reguláciou otáčok motora s ovládaním na prednej strane, pričom dosahujú rýchlosť až 2 800 otáčok za minútu. Elektrická priamočiara píla Fieldmann ponúka pohodlnú prácu vďaka ergonomickej rukoväti. Užívateľský komfort umocňuje možnosť výmeny pílového plátku, bez použitia náradia vďaka rýchloupínaciemu skľučovadlu, za niekoľko sekúnd. Na presnú prácu je priamočiara píla Fieldmann vybavená laserom pre presné vedenie línie rezu a LED svetlom pre osvetlenie pracovného miesta.

Kotúčová píla Fieldmann si poradí s presným rezom

Rezanie ručnou pílou môže byť náročné a takmer nikdy nedosiahnete úplne rovný rez. Kvalitná kotúčová píla Fieldmann vám ušetrí veľa času aj námahy. Nezáleží na tom, či potrebujete niečo len rýchlo odrezať, alebo či plánujete položenie drevenej podlahy alebo stavbu záhradného domčeka. S kotúčovou pílou Fieldmann s príkonom 1 200 W vám práca pôjde dobre od ruky. Tento stroj navyše ponúka mohutnú hliníkovú základňu, silný motor s medeným vinutím a s 5 000 otáčkami za minútu dosahuje dostatočnú rýchlosť. Okrem kotúčovej píly nájdete v základnom balení tiež rezný kotúč s 24 zubami a priemerom 185 mm, aby ste sa mohli hneď pustiť do práce.

Kotúčová píla Fieldmann planeo elektro.

Kreativitu pri práci poskytne elektrický hoblík Fieldmann

Elektrický hoblík Fieldmann ocení každý domáci majster. Slúži nielen na dôkladné a rýchle hobľovanie neopracovaného dreva, zahladzovanie rôznych povrchových nerovností, ale tiež na vytváranie polodrážok a skosenie hrán. Na hoblíku je možné nastaviť hĺbku úberu od 0 do 2 mm. So 16 000 otáčkami za minútu dosahuje povrch dokonalý vzhľad. Elektrický hoblík Fieldmann s príkonom 620 wattov a šírkou hobľovania 82 milimetrov ponúka až 6 mm hĺbku hobľovania. Vďaka mäkčenej a ergonomickej rukoväti sa môžete tešiť na pohodlnú prácu. Nízka hmotnosť 2,8 kg zase robí z hoblíka praktického spoločníka.

Kvalitné náradie Fieldmann si dokonale poradí aj s brúsením rôznych materiálov

V akejkoľvek dielni je brúska dôležitým náradím, pretože je užitočným pomocníkom pri úprave rôznych povrchov, či už ide o drevo, kov alebo plast. Brúsky sú používané na vyhladzovanie, leštenie alebo čistenie, ale aj na zdrsnenie povrchov pri príprave na konečnú úpravu.

Pásová brúska Fieldmann

S opracovaním rozsiahlejších a prevažne rovných plôch si poradí pásová brúska Fieldmann, ktorá je nepostrádateľným nástrojom v dielni. Výkonný medený 900 W motor sa pýši rýchlosťou 200 – 380 m/min. Pásová brúska Fieldmann disponuje reguláciou rýchlosti pomocou otočného kolieska. Umožňuje optimálnu reguláciu pásu pri brúsení rôznych materiálov a tiež plynulé brúsenie až k okraju. Poradí si nielen s drevom, ale aj s plastom či kovom. Stačí len zvoliť správny brusný pás. Výmena brúsneho papiera je nielen rýchla ale tiež jednoduchá. Obrúsený materiál má pripravené miesto v prachovom vaku.

Vibračná brúska Fieldmann planeo elektro.

Na povrchy hladké ako zrkadlo je ideálna vibračná brúska Fieldmann

Vibračná brúska Fieldmann s tromi vymeniteľnými plochami nesmie chýbať v žiadnej dielni kde sú potrebné dokonalé výsledky bez akýchkoľvek kompromisov. 3 výmenné dosky poskytujú ešte dokonalejšie brúsenie. Na výber ku konkrétnemu povrchu je k dispozícii obdĺžnikový, excentrický alebo delta tvar. 200 W motor dosahuje rýchlosť vo voľnobehu od 7 000 po 13 000 otáčok za minútu. Ergonomicky tvarované držadlo zaručuje jednoduchú a bezpečnú obsluhu aj jednou rukou. Vo výbave nechýba ľahká nádoba na prach, ktorá zachytí väčšinu brúseného materiálu.

Majte elektrické náradie neustále k dispozícii aj bez elektriny vďaka benzínovému generátoru Fieldmann

Ak nastane situácia, kde budete nutne potrebovať elektrickú energiu, oplatí sa byť pripravený. Je jedno, či táto situácia nastane v dôsledku búrky, dopravnej nehody alebo dočasného prerušenia elektrickej sieti. Ak máte k dispozícii benzínový generátor Fieldmann, môžete váš dom alebo chatu bez problémov udržať v chode, kým znova nebude prístupná elektrická energia.

Benzínový generátor Fieldmann planeo elektro.

Benzínový generátor Fieldmann je kufríková elektrocentrála, ktorá je ideálna pre použitie v domácnosti, pretože väčšina spotrebičov v dome alebo na záhrade sú jednofázové. Nízka spotreba a objem nádrže 4,5 l umožňuje prevádzku až 6 hodín. Vďaka invertorovej technológii vyrába elektrinu, oproti tradičným generátorom, v troch fázach. Energiu čerpá z jednosmerného zdroja a premieňa ju na striedavú energiu pomocou elektronických obvodov. Vďaka tomu udržuje konštantné napätie v zásuvkách a jej použitie je bezpečné aj pre napájanie jemnej techniky notebookov, počítačov, ale aj TV prijímačov.

To správne náradie Fieldmann pre všestranných majstrov

Každý šikovný domáci majster je schopný zvládnuť akúkoľvek ručnú prácu. K svojej práci však potrebuje kvalitné náradie Fieldmann, ktoré je alfou a omegou každej dielne. Či už v nej kutíte čokoľvek, po ruke by ste mali mať aspoň základné druhy náradia.

Najdôležitejšou súčasťou dielne je jednoznačne gola sada Fieldmann

Gola sada je vlastne sada špeciálneho náradia, s ktorým dokážete zaťahovať a povoľovať mnohé druhy spojov v závislosti od počtu a druhu nadstavcov, ktoré sú v súprave k dispozícii. Gola sada Fieldmann môže mať od 32 až po 138 kusov v závislosti od modelu. V sade sa nachádza račňa, nástrčné kľúče, prípadne ďalšie príslušenstvo ako vodováha, kliešte, skrutkovače, imbusy a mnoho iného. Tie sú prehľadne usporiadané v kufríku, čo znamená, že sa náradie nepovaľuje na rôznych miestach dielne. S gola sadou Fieldmann hravo zvládnete väčšinu údržbárskych prác v domácnosti.

Gola sada Fieldmann planeo elektro.

Tavná pištoľ Fieldmann zvládne zlepiť všetky povrchy

Kvalitná tavná pištoľ Fieldmann je taktiež nepostrádateľným pomocníkom nielen v dielni. Umožňuje dávkovanie lepidla doslova v kvapkách alebo aj vo veľkých bodových spojoch. Za tepla nanášané, a do tekutého stavu roztavené lepidlo, je možné aplikovať aj na väčšie plochy. Materiál je vďaka tomu zlepený v priebehu niekoľkých sekúnd, a to aj také druhy, pre ktoré by ste museli zháňať špeciálne lepidlá.

Nezabudnite ani na kvalitné nožnice a kliešte Fieldmann

Vo výbave nesmú chýbať ani kvalitné nožnice na plech Fieldmann. Sú dostupné v sade 3 kusov a zvládnu pravé, ľavé a rovné strihanie plechov a iných tvrdých materiálov.

Za zváženie stojí aj sada klieští Fieldmann. V sade sa nachádzajú kombinované, diagonálne a štípacie kliešte. Pomocou nich spoľahlivo odstrihnete káble, hadice alebo iné nedokonalosti.

Skrutkujte a vŕtajte s Fieldmannom

V nejednej situácii iste príde vhod vŕtačka. Vybavte si dielňu kvalitnou príklepovou vŕtačkou značky Fieldmann. Do vienka dostala výkonný motor s príkonom 1 050 W. Príklepová vŕtačka Fieldmann bola navrhnutá tak, aby práca s ňou bola pohodlná a maximálne efektívna. S prehľadom zvládne vŕtanie do rôznych materiálov. Ľahko s ňou vyvŕtate diery hlboké až 26 mm do betónu, 13 mm do kovu a 42 mm do dreva. Vo výbave nechýba ani rýchloskľučovadlo a transportný kufor, vďaka ktorému budete mať všetko pekne poruke.

Príklepová vŕtačka Fieldmann planeo elektro.

Efektívnejšia práca s AKU skrutkovačom Fieldmann

Ak chcete pracovať ešte rýchlejšie a takmer bez námahy nezabudnite mať vo výbave aj praktický AKU skrutkovač Fieldmann. Ľahký, kompaktný, ale pritom výkonný AKU skrutkovač disponuje hlavicou so šiestimi bitmi umiestnenými v zásobníku na otočných ramenách. Pracuje bezdrôtovo a je poháňaný 3,6 V Li-ion batériou. Otočná rukoväť umožní nastavenie do tvaru pištole alebo skrutkovač zrovnať do klasického rovného tvaru. To oceníte napríklad pri práci v obmedzenom priestore. Praktické LED osvetlenie pri práci osvieti pracovný priestor.

S brúsením aj rezaním si poradí uhlová brúska Fieldmann

Uhlová brúska je praktickým a multifunkčným pomocníkom do domácnosti. Môže slúžiť nielen na povrchové brúsenie, ale aj na rezanie rôznych materiálov. Uhlová brúska Fieldmann je vybavená ochrannou krytkou, ktorá dokonale chráni pred odlietajúcimi pilinami alebo šponami. Slušný príkon 2 200 W oceníte pri domácom majstrovaní v podobe rezania, brúsenia či šmirgľovania. Nezáleží na tom, či ste ľavák alebo pravák. Ergonomickú rukoväť je možné ľahko preložiť, čo je zárukou pohodlného ovládania naozaj pre každého. Uhlovú brúsku Fieldmann s priemerom kotúča 230 mm môžete použiť aj k výrezom stavebných otvorov ako aj drážok do stien a podláh.

Uhlová brúska Fieldmann planeo elektro.

Multifunkčný pomocník = teplovzdušná pištoľ Fieldmann

Nevyhnutnou výbavou dielne je aj teplovzdušná pištoľ Fieldmann. Vedeli ste, že okrem odstránenia starých náterov má aj multifunkčnejšie využitie? S týmto pomocníkom môžete vysušovať niektoré druhy materiálov, dokáže povoliť zaseknuté spoje, v zime rozmraziť vodovodné potrubie a mnoho ďalšieho.

Teplovzdušná pištoľ Fieldmann s príkonom 2000 W ponúka výber medzi 2 stupňami teploty. Prvá poloha zohrieva prúdenie vzduchu od 50 °C do 450 °C, druhá poloha zohrieva od 60 °C do 600 °C. Vo výbave má 5 rôznych nadstavcov a samozrejme aj praktický kufrík.

Praktická vychytávka v podobe kompresora Fieldmann

Bezolejový vzduchový kompresor Fieldmann je všestranný pomocník ktorý pomôže s nafúknutím rozličných predmetov v domácnosti alebo v garáži. Obsluhu prístroja zjednodušuje ohybná vzduchová hadica dlhá 3 m. So sacou kapacitou 186 l/min a množstvu nadstavcov s ním pohodlne nafúkate lopty, detský bazén, ležadlo alebo nafukovacie hračky. Dokáže však ešte viac. Kompresor Fieldmann zvládne objem stlačeného vzduchu aj znižovať.

Kompresor Fieldmann planeo elektro.

Fieldmann myslí aj na dámy

Aj ženy si potrebujú doma čas od času niečo spraviť, pričom sa nemusia vždy spoliehať na muža. Pre takéto praktické ženy má Fieldmann funkčnú sadu náradia v elegantnom kufríku. Sada obsahuje 39 kusov náradia pre drobné opravy. Skrutkovače, kliešte, kladivo, nôž a podobne. Pozornosť upúta najmä farba náradia, ktorá je navrhnutá vo vkusnej a elegantnej čierno-ružovej kombinácii.