Katalóg Predajne
Porovnanie
Prihlásiť
Košík

5 mýtov o praní

Mýtus je udalosť, ktorá sa nestala a často presahuje bezprostrednú skúsenosť človeka. Verili by ste tomu, že existujú mýty aj o praní? Možno aj vy patríte k tým, ktorí veria týmto mýtom. V tomto príspevku sa dozviete ktoré to sú.

 

Koľko tovaru sa zmestí do chladničky

Chladnička sa všeobecne využíva na skladovanie potravín, to je jasné každému. Na predajni Planeo si však vyskúšali, koľko tovaru sa do takej chladničky zmestí a výsledok skutočne prekvapil. Pozrite si aj vy. 

 

Ako si vyrobiť balkónovú záhradku

Chceli by ste si vypestovať vlastnú zeleninu či aspoň bylinky, ale nemáte záhradu? Môžete začať pestovať aj na balkóne. Chcete vedieť ako? Vybrať správne rastlinky je len začiatok. Potrebujete k tomu ešte ďalšie veci. Viac sa dočítate našom Planeo Instagrame. 

 

Výbava pre fanúšikov áut

Máte doma fanúšika automobilov? Potrebujete inšpiráciu čo mu kúpiť napríklad k sviatku? Určite ho poteší plná nádrž, ale aj rôzne praktické doplnky sa zaručene zídu. Zopár tipov nájdete tu.

 

Pre vašich domácich maznáčikov

Mať psíka či mačku je už v našich domácnostiach bežné. Niekedy je starostlivosť o nich náročná a preto prinášame niekoľko typov na šikovných pomocníkov.