Katalóg Predajne
Porovnanie
Prihlásiť
Košík

Apple novinky 2024

Apple novinky september 2024

Spustenie predobjednávok iPhone 16 o

-
dni
-
hod
-
min
-
s

 

 

iPhone 16 Pro a iPhone 16 Pro Max

Apple 9.9.2024 na evente so sloganom "It´s Glowtime!" predstavil svoj doteraz najnadupanejší mobilný telefón iPhone 16 Pro.

 

Prémiový a odolný

pevnouľahkou konštrukciou z titánu a Ceramic Shield sa jedna o výnimočne odolný smartphone. Novinka s podtitulom Pro ponúka profesionálne štúdia, ktoré si ponesiete vo vrecku so sebou, kamkoľvek sa vydáte.

 

Dychberúca kamera

Fotografovať môžete pomocou 3 fotoaparátov - 48 MP ultraširokouhlý, 48 MP Fusion kamery a 12 MP teleobjektívu s 5x zoomom. O úpravu práve zachytených fotografií sa postará funkcia "Fotografické štýly," ktorá vám prinesie ešte väčšiu volnosť, položiť na každú fotografiu váš jedinečný rukopis. 

Svoje výtvory si vychutnáte na 6,3" Super Retina XDR displeji (v prípade iPhone 16 Pro Max dokonca na 6,9" displeji).

 

Profesionálne video a výkon

Videá natočíte až v 4K rozlíšení s 120 snímkami za sekundu. Kľudne aj v slow-motion t.j. spomalenom zábere.

Aby všetko dokonalo šlapalo, je novinka vybavená výkonným A18 Pro čipom, ktorého doprevádza aj razantný skok vo výdrži batérie (oproti predchádzajúcim modelom). S operačným systémom iOS 18 môžete dať ikonám a widgetom na ploche ľubovoľný jednotlivý odtieň a ešte viac personalizovať svoj nový iPhone. 

 

novinky

 

Apple iPhone 16 a iPhone 16 Plus

iphone16

S modelovou radou novinky iPhone 16 budete mať ovládanie fotoaparátu pevne vo svojich rukách! Tlačidlo pre jeho ovládanie predstavuje jednoduchý spôsob, ako všetko pohodlne nastaviť.

 

Dychberúca kamera

ultraširokým objektívom s automatickým zaostrením zachytíte detailné makro fotky aj videá. S 48MP Fusion fotoaparátom urobíte nádherné zábery s vysokým rozlíšením.

 

Prémiový a odolný

O svoj iPhone sa nemusíte báť - je navhrnutý tak, aby vydržal. Jeho konštrukcia z kvalitného leteckého hliníkuCeramic Shield sú extrémne odolné. Vylepšením prešlo aj "Akčné tlačidlo," na ktorom môžete mať teraz nastavený napr. diktafón, tichý režím a celú plejádu ďalších zaujímavých funkcií.

Plynulý chod zaručí špičkový čip A18 aj väčšia kapacita batérie. 

 

Apple Watch Series 10

Smart hodinky Apple Watch Series 10 majú o 30 % väčší displej - uvidíte na nich tak viac textu a odpisovanie na správy bude oveľa pohodlnejšie. Z 0 % na 80% sa hodinky dobijú za 30 minút. Zabudovaný reproduktor, po novom dokáže prehrať hudbu pre prípad, že si zabudnete slúchadlá.

Populárne krúžky Aktivity sú upravené pre väčšiu prehľadnosť. Jednoducho tak uvidíte, ako sa vám v cvičení darí. Pri vodných športoch využijete snímače hĺbky a teploty vody. Na vaše zdravie bude dozerať množstvo senzorov - napríklad na srdečnú akvitiu, kvalitu spánku či ovulačný cyklus.

Apple po novom prichádza aj s monitorovaním spánkovej apnoe - stavu, kedy sa vám počas spánku zastaví dych. Detekcia pádu či autonehody vyšle v prípade nehody signál záchranárom, pokiaľ to vy práve nedokážete. Hodinky si skvelo rozumejú so zariadením a službami Apple - môžete nimi napríklad odomknúť Mac.

O jednoduchý priebeh bez sekania sa postará čip SiP S10.  To všetko na vás čaká v titanovom obale, ktorý je o 10 % tenší ako v prípade predchádzajúcich modelov.