Katalóg Predajne
Porovnanie
Prihlásiť
Košík

Hisense TV Antik EURO2024

Vitajte v novej ére zábavy!

Kúpte si televízor Hisense ešte dnes a získajte Antik TV zadarmo ako darček. Táto ponuka je časovo obmedzená, preto neváhajte a pridajte sa k tisíckam spokojných užívateľov, ktorí si už užívajú dokonalú kombináciu kvality a zábavy.

 

Akcia platí od 1.6.2024 do 31.12.2024.

Užite si svoj obľúbený televízor Hisense naplno s našou špeciálnou akciou! Pri kúpe vybraného televízora Hisense teraz získate prístup k Antik TV úplne zadarmo. Pripravte sa na nekonečný prúd zábavy, ktorý vás vtiahne do sveta najlepších filmov, seriálov a televíznych programov.

 

Pre detailnejšie informácie kliknite sem.

 

Prečo práve Hisense?

  • Špičková kvalita obrazu: Nechajte sa uniesť dychberúcimi detailmi a živými farbami vďaka najmodernejšej technológii obrazoviek Hisense.
  • Smart TV funkcie: Užívajte si jednoduchý prístup k aplikáciám, streamovacím službám a internetu priamo z vašej televízie.
  • Štýlový dizajn: Televízory Hisense nielen skvele vyzerajú, ale tiež sa perfektne hodia do každého interiéru.

 

Čo vám prinesie Antik TV?

Možnosť aktivácie služby na 2 TV zariadeniach a 2 mobilných zariadeniach.

  • Široký výber kanálov: Desiatky televíznych kanálov všetkých žánrov, vrátane športu, spravodajstva, filmov a dokumentov.
  • Filmy a seriály na vyžiadanie: Užívajte si tisíce hodín zábavy kedykoľvek budete chcieť.
  • Bez reklám: Sledujte svoje obľúbené programy bez otravných reklamných prestávok.
  • Prístup na viacerých zariadeniach: Sledujte Antik TV nielen na svojej novej televízii Hisense, ale aj na mobilných zariadeniach a počítačoch.

 

Ako na to?

  1. Vytvorte si účet AntikTV: Vytvorte si svoj účet na adrese moj.antik.sk. Po registrácii je potrebné potvrdiť svoj prihlasovací e-mail, aby ste mohli aktivovať svoj účet u AntikTV. Zvolené prihlasovacie údaje budú použité na prihlásenie do aplikácie Antik TV vo vašom zariadení.  
  2. Získajte aktivačný kód a vykonajte aktiváciu: Pre získanie aktivačného kódu je potrebné zaregistrovať svoju Hisense TV na sk.hisense.com/antik-tv. Zadajte sériové číslo Hisense TV a systém vám vygeneruje AKTIVAČNÝ KÓD. Aktiváciu služby pomocou aktivačného kódu vykonajte v zákazníckej zóne v časti "Aktivácia kódom", kde zadáte kód, ktorý ste obdržali.
  3. A služba Antik TV je vaša! Služba Antik TV je aktivovaná a pripravená na použitie. Stiahnite si aplikáciu Antik TV do svojho zariadenia a prihláste sa pomocou prihlasovacích údajov. Pripomíname, že službu Antik TV môžete využívať aj na mobilnom zariadení.

Ako vieme, svet nie je dokonalý, a aj tu môže nastať neočakávaná situácia, keď vami zadané sériové číslo neprejde kontrolou a aktivačný kód sa týmto nevygeneruje. V tomto prípade sa prosím obráťte na zákaznícky servis na adrese servis@gorenje.com. Do správy uveďte sériové číslo vašej Hisense TV a ako prílohu priložte fotku dokladu o zakúpení. Naši kolegovia vašu žiadosť o aktivačný kód preveria a ak bude všetko v poriadku, následne vám bude aktivačný kód doručený ako odpoveď na vašu správu emailom. Nečakajte a získajte to najlepšie z televíznej zábavy!