Katalóg Predajne
Porovnanie
Prihlásiť
Košík

Bissell Spot & Stain Pro Oxy 1L 20383

Prenosný roztok na čistenie kobercov, 1 L, ekologicky šetrná receptúra
Zobraziť celý popis

Strážiť zmeny pri produkte
Bissell Spot & Stain Pro Oxy 1L 20383

Bissell Spot & Stain Pro Oxy 1L 20383

Bissell Spot & Stain Pro Oxy je prenosný roztok, určený na rýchle a efektívne bodové čistenie kobercov a čalúnenia. Je bezpečný pre deti a domáce zvieratá a má ekologicky šetrnú formuláciu. Tento roztok je vhodný pre rôzne modely strojov Bissell a obsahuje doplnkovú podporu kyslíka pre efektívne odstránenie škvŕn a nečistôt. Jeho receptúra neobsahuje žiadne škodlivé chemikálie.

Prenosný roztok na čistenie kobercov Bissell Spot & Stain Pro Oxy
Vhodný pre rôzne modely strojov Bissell
Rýchle a efektívne bodové čistenie
Bezpečný pre deti a domáce zvieratá
Ekologicky šetrná receptúra
1 liter
Výkonné čistenie pre stroje Bissell
Bissell Spot & Stain Pro Oxy je určený pre použitie s radom prenosných strojov Bissell, ako sú SpotClean, SpotClean ProHeat, SpotClean Pet, a ďalšie. Tento roztok je navrhnutý tak, aby poskytoval výkonné čistenie s doplnkovou podporou kyslíka, ktorá zaisťuje efektívne odstránenie škvŕn a nečistôt z kobercov a čalúnenia. Okrem svojej silnej čistiacej schopnosti, Bissell Spot & Stain Pro Oxy neobsahuje žiadne škodlivé chemikálie, ako sú farbivá, ťažké kovy, fosfáty, ani optické zjasňovače. Jeho ekologicky šetrná formulácia zabezpečuje, že je bezpečný nielen pre vaše domáce prostredie, ale aj pre životné prostredie.

Použité obrázky sú iba ilustratívne a technické špecifikácie sa môžu v priebehu času zmeniť bez predchádzajúceho upozornenia.