Katalóg Predajne
Porovnanie
Prihlásiť
Košík

Thrustmaster TCA OFFICER PACK AIRBUS + 10€ na druhý nákup

Pack Airbus Edition joystick USB PC modrá, čierna vr. posuvných regulátorov,  H.E.A.R.T. technológia, 17 akčných tlačidiel

Zobraziť celý popis

TCA OFFICER PACK AIRBUS EDICIA uvod
TCA OFFICER PACK AIRBUS EDICIA heart

Exkluzívna presnosť s H.E.A.R.T. technológiou

Využíva magnetické senzory H.E.A.R.T. (HallEffect AccuRate Technology) na dosiahnutie chirurgickej presnosti. S rozlíšením 14 bitov (16 384 x 16 384 hodnôt) na osi náklonu a otáčania zaručuje excelentnú presnosť, ktorá sa nezhoršuje s časom.

TCA OFFICER PACK AIRBUS EDICIA presnost

Ovládanie lietadla s presnosťou

So 4 modulmi tlačidiel na vrchole joysticku môžete vybrať medzi 4 rôznymi konfiguráciami (pre sedadlo lietadla, úzka alebo široká stredná páka pre menšie lietadlá). Replika postranných ovládacích pák typu Airbus (A320) so zabudovaným ovládačom ťahu motorov zabezpečuje autentický zážitok.

TCA OFFICER PACK AIRBUS EDICIA tlacidla

Viac tlačidiel a presnosť

Obsahuje 17 akčných tlačidiel s identifikáciou vo forme "Braillovho písma", ktoré umožňujú rýchlu orientáciu. Kombinovaných 12 tlačidiel na základni, 4 na joysticku a 1 virtuálne tlačidlo na ovládači tahu motorov (pre spodných 20% dráhy pohybu pák) poskytuje dostatok možností ovládania.

TCA OFFICER PACK AIRBUS EDICIA realisticke ovladanie

Realistické ovládanie

Ergonomická replika kvadrantu ovládania ťahu motorov Airbus pridáva do hry úplne realistické vzlety a pristátia. Realistické zarážky "Idle" / "Climb" / "Flex" / "TO/GA" a 2 prepínače "Engine Master" zabezpečujú autentický zážitok. S tlačidlami na každej osi páky pre ovládanie ťahu máte plnú kontrolu.

TCA OFFICER PACK AIRBUS EDICIA microsoft flight simulator 2020

Integrácia do Microsoft Flight Simulator 2020

Môže sa pochváliť natívnou integráciou do Microsoft Flight Simulator 2020. Stačí ho pripojiť a začať lietať, zariadenie je automaticky rozpoznané hrou. Je kompatibilný s PC (Windows 10, 8) a ďalšími ovládačmi smery Thrustmaster T.Flight Rudder Pedals.

Pack Airbus Edition joystick USB PC modrá, čierna vr. posuvných regulátorov

Použité obrázky sú iba ilustratívne a technické špecifikácie sa môžu v priebehu času zmeniť bez predchádzajúceho upozornenia.