Katalóg Predajne
Porovnanie
Prihlásiť
Košík

Recenzia Sencor Scooter One

Sencor Scooter One vás prekvapí vo viacerých ohľadoch. Môžete sa na ňu spoľahnúť vďaka silnému motoru, ktorý zvládne aj prudšie kopce a dojazdu až 25 kilometrov za hodinu, pri ktorom si vychutnáte ekologickú a pohodovú jazdu do práce či do prírody. Očarí vás nielen skvelý výkon kolobežky, ale aj jej štýlový dizajn. O vašu bezpečnosť počas jazdy sa postarajú kvalitné a spoľahlivé brzdy a bezpečnostné prvky, ktorými je kolobežka vybavená. Nechýbajú ani praktické funkcie a ovládanie pomocou aplikácie, ktorá vám poskytne rýchly prehľad o stave batérie, prejdenej vzdialenosti a ďalších informáciách.

Kolobežka Sencor Scooter One je pre všetkých, ktorí hľadajú super výkonný a spoľahlivý stroj za príjemnú cenu.

Kolobežka Sencor Scooter One.

Sencor Scooter One - moderná kolobežka s premysleným dizajnom

Elegantný dizajn kolobežky Sencor Scooter One a jej kompaktná skladacia konštrukcia vás okamžite očaria. Kolobežka má hmotnosť iba 12,5 kg a praktické rozmery, vďaka ktorým sa veľmi ľahko skladá a prenáša, takže ju môžete vziať so sebou aj do autobusu či do vlaku a pohodlne sa zmesti aj do kufra auta.

V zloženom stave meria 50 cm na výšku a 108 cm na šírku. Keď je kolobežka Sencor Scooter One rozložená jej výška je 110 cm. Kvalitná konštrukcia kolobežky z leteckého hliníka zvládne zaťaženie až do 120 kg.

Kolobežka Sencor Scooter One vám dorazí čiastočne zložená vo veľkej krabici. V krabici okrem kolobežky nájdete aj užívateľskú príručku s návodom, napájací adaptér na nabíjanie batérie kolobežky, sadu imbusových kľúčov na dotiahnutie skrutiek a montáž riadidiel a samozrejme tiež štyri skrutky potrebné na upevnenie riadidiel kolobežky.

Odolná a kompaktná konštrukcia Sencor Scooter One.

Sencor Scooter One má úžasný výkon a dlhú výdrž batérie

Silný 350 W motor kolobežky Sencor Scooter One vám zaručí rýchle a plynulé zrýchlenie, nech už potrebujete prekonať križovatku alebo prudko stúpať do kopca. Kolobežka vás bez akýchkoľvek ťažkosti dopraví do práce, do školy aj na výlet a zvládne aj stúpania s uhlom až 15 stupňov. Motor kolobežky je navyše tichý (cca 70 dB) takže si s kolobežkou vychutnáte nerušenú jazdu.

Dojazd kolobežky Sencor Scooter One až 25 km na jedno nabitie (pri hmotnosti 55 kg) vám pomôže prekonať aj tie najdlhšie cesty. Vďaka spoľahlivej batérii s kapacitou až 7,5 Ah sa kolobežka stáva perfektným dopravným prostriedkom na každodenné dochádzanie do práce, do školy, ale aj na zábavu a relax.

S kolobežkou Sencor Scooter One si užijete oveľa viac zábavy vďaka 4 jazdným režimom, ktoré si môžete jednoducho prepínať dvojklikom na multifunkčnom tlačidle na ovládacom paneli kolobežky.

S režimom SPORT môžete dosiahnuť maximálnu rýchlosť až 25 km/h. S režimom STANDARD zažijete vzrušujúcu jazdu pri maximálnej rýchlosti až 20 km/h. Pre maximálnu optimalizáciu spotreby batérie zvoľte režim ECO s maximálnou rýchlosťou až 15 km/h. Pohodovú jazdu, ideálnu na prechádzky a krátke vzdialenosti si vychutnáte s posledným štvrtým režimom WALK pri rýchlosti 6 km/h.

Jazda na kolobežke Sencor Scooter One.

Sencor Scooter One myslí na váš komfort a bezpečnosť

Sencor Scooter One nie je iba obyčajná kolobežka, je to premyslený dopravný prostriedok, ktorý myslí na váš komfort a kladie dôraz aj na bezpečnú jazdu. O kvalitne spracovania kolobežky hovorí nielen jej robustná a odolná konštrukcia, ale aj ďalšie prvky, ktoré plnia viacero funkcií.

Brzdy predstavujú jeden z najdôležitejších bezpečnostných prvkov kolobežky. Kolobežka Sencor Scooter One je vybavená kvalitným dvojitým brzdovým systémom, ktorý pozostáva z kotúčovej brzdy na prednom kolese a elektronickej brzdy na zadnom kolese. Dve brzdy zaistia bezpečné a plynulé brzdenie aj v náročných podmienkach.

Dostatočne veľké 8,5” kolesá kolobežky zabezpečujú plynulú a komfortnú jazdu. Vďaka tomu, že sú obe pneumatiky perforované, sú bezúdržbové a nemusíte mať obavy z defektu. Nevýhodou kolobežky Sencor Scooter One je to, že jej chýba odpruženie čo znamená, že jazda po chodníkoch či nerovných povrchoch nemusí byť až taká príjemná v porovnaní s kolobežkou Sencor Scooter Two, ktorá má odpruženie zadného kolesa.

Spomenieme aj skvelý tempomat kolobežky Sencor Scooter One, ktorý pomáha udržiavať konštantnú rýchlosť v premávke bez nutnosti stláčania plynovej páky. Vďaka tempomatu na kolobežke sa nemusíte toľko sústrediť na udržiavanie rýchlosti, ale môžete sa plne sústrediť na okolie a na jazdu.

Skvelým bezpečnostným prvkom je automatické uzamknutie kolobežky, ktoré chráni kolobežku Sencor Scooter One pred krádežou a môžete si ju tak bez obáv nechať na akomkoľvek mieste.

Zabudnúť by sme nemali ani na osvetlenie kolobežky Sencor Scooter One, ktoré je kľúčové pre bezpečnú jazdu v tme či za zhoršenej viditeľnosti. LED osvetlenie aktivujete jedným kliknutím na multifunkčné tlačidlo, ktoré nájdete na ovládacom paneli kolobežky.

Brzdy a koleso kolobežky Sencor Scooter One.

Šikovná aplikácia a intuitívny displej kolobežky Sencor Scooter One

Kolobežku Sencor Scooter One môžete ovládať pomocou multifunkčného tlačidla na riadidlách alebo pomocou aplikácie Sencor Scooter.

Prehľadný displej na kolobežke vám poskytne informácie o rýchlosti, dojazde a stave batérie. Multifunkčné tlačidlo na ovládacom paneli slúži na aktiváciu osvetlenia kolobežky a tiež na zmenu rýchlostných režimov. V prípade, že chcete nastaviť obmedzenie rýchlosti každého jazdného režimu zvlášť, urobíte tak priamo v aplikácii Sencor Scooter.

Kolobežka je vybavená aj tempomatom, ktorý si môžete zapnúť a vypnúť priamo v aplikácii Sencor Scooter. Aplikácia umožňuje tiež nastaviť ZERO štart (rozjazd bez nutnosti stláčať plyn) a upraviť rekuperáciu podľa vašich preferencií.

Aplikáciu Sencor Scooter si jednoducho stiahnete v App Store alebo Google Play a pre jej bezchybné fungovanie s mobilným telefónom je potrebné mať povolené zdieľanie polohy v telefóne a aktivovaný bluetooth.

Displej kolobežky Sencor Scooter One.

Ku kolobežke si môžete dokúpiť originálne príslušenstvo

Na záver by sme radi spomenuli, že si môžete ku kolobežke Sencor Scooter One dokúpiť aj originálne príslušenstvo Sencor, ktoré vám môže výrazne uľahčiť a spríjemniť jazdu.

Hodiť by sa vám mohla napríklad brašna na riadidlá, do ktorej si môžete uložiť všetky vaše osobné veci, ako sú kľúče, peňaženka či mobilný telefón. Na mobilný telefón sa vám môže hodiť aj originálny držiak telefónu, aby ste mali vždy po ruke navigáciu a iné aplikácie.

Držiak na batoh vám umožní vziať si so sebou viac vecí napríklad ak cestujete na výlet alebo aj do práce a šikovný popruh na kolobežku vám zase uľahčí prenášanie kolobežky v zloženom stave.

V prípade potreby sa vám môžu hodiť aj náhradné brzdové doštičky, ktoré je dobré mať v zálohe a nájdete ich tiež v našej ponuke medzi príslušenstvom ku kolobežke Sencor Scooter One.

 

Súvisiace kategórie

Elektrické kolobežky Elektrické kolobežky do 40km/h Detské elektrické kolobežky Elektrické kolobežky do 300 EUR